Fordítás

Donhu

Véleményeim, avagy ezt haluzom nap mint nap. Kommentáljatok mindent! Kíváncsi vagyok a véleményeitekre!

Utolsó kommentek

  • Gergő Lőrinczy: @Bandris33: Most lehet hogy nem ide tartozik, de mennyi 21 milliónak az egy tizede? (2017.07.15. 04:29) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: *Az utolsó mondatot azt hülyeségből írtam. (2017.02.04. 14:44) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: Hogy van a Puttó nyerési esélye? Mert én ki akarom számolni ha van egy 2 mezős játék. (2017.02.04. 14:39) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @L.A.M.: Basszus, hülye vagyok, a kérdés végét visszavontam. Nem 45-ből kell ötöt eltaláni, hane... (2016.12.03. 00:42) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @Bandris33: Hátha még olvasod ezt a blogot. Nekem az Eurojackpot esélyeivel van problémám. Az öt... (2016.12.03. 00:37) Lottó nyerési esélyek.
  • Utolsó 20

Nyaraláskor menj biztosra!

2007.06.11. 14:39 | Bandris33 | Szólj hozzá!

Címkék: forrongásaim

Nyakunkon a nyaralások szezonja. Akinek van rá lehetősége, az megy külföldre. Két dolog jutott az eszembe ezzel kapcsolatban.

1, Utasbiztosítás. Fontos és filléres dolog, ha mást nem, hát beballagsz az első postára, és megkötöd ott. Naponta 300-Ft körül már lehet olyat kötni, hogy van benne baleset bizt., kórházi ellátás, poggyászsérülés és lopás elleni.. szal minden, ami kell. Ha ez neked nem éri meg, akkor hülye vagy és kész.

2, Hitelből tilos! Ha nincs rá pénzed, még véletlenül se tervezgess nyaralást. Vannak olyanok, akik ezt természetesnek veszik, de hát a népek ostobább fele már csak olyan, hogy "ha van 1 forintod, költs el 2-t, majd lesz valahogy". Megjelentek a tévében a személyi kölcsön aktualizált reklámjai, mondván azt még nem tudjuk, hogy hova megyünk nyaralni, de azt már igen, hogy miből. A Providentes, segghülyéknek szóló reklámjaira gondolok, ahol az apuka vigyorog, hogy milyen könnyen nyomtak a kezébe 100 vagy 200 ezer forintot, hogy a család tudjon belőle karácsonyra ajándékot, húsvétra kaját/nyuszit venni, lakást felújítani, a család vásárlási kívánságait kielégíteni, nyárra pedig nyaralásra költeni. Baromira felháborít, ahogy a reklámban a providentes nő átnyújtja a lóvét, amire a család meg önelégülten vigyorog, mindenki örül, mintha lottón nyerték volna. A képernyő aljára meg ki van írva, hogy 400%-os THM, meg hasonló nyalánkságok, amit természetesen VISSZA KELL FIZETNED KAMATOSTÓL! Tudjátok mit? Nem is idegesítem magamat rajta, aki hülye haljon meg. Adósodjon el, és végül miután eladott mindent, elárverezték a feje fölül a házát, kitették az utcára, a gyerekeit elvették és állami gondozásba helyezték őket, akkor az utcán fetrengve haljon éhen.
Tehát ha adóságaid vannak, ha nincs egy csepp félre tett pénzed sem, akkor vazzeg ne menjél nyaralni, hanem húzd meg a nadrágszíjat, és dolgozzál.

A bejegyzés trackback címe:

https://donhu.blog.hu/api/trackback/id/tr1396695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása