Fordítás

Donhu

Véleményeim, avagy ezt haluzom nap mint nap. Kommentáljatok mindent! Kíváncsi vagyok a véleményeitekre!

Utolsó kommentek

  • Gergő Lőrinczy: @Bandris33: Most lehet hogy nem ide tartozik, de mennyi 21 milliónak az egy tizede? (2017.07.15. 04:29) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: *Az utolsó mondatot azt hülyeségből írtam. (2017.02.04. 14:44) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: Hogy van a Puttó nyerési esélye? Mert én ki akarom számolni ha van egy 2 mezős játék. (2017.02.04. 14:39) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @L.A.M.: Basszus, hülye vagyok, a kérdés végét visszavontam. Nem 45-ből kell ötöt eltaláni, hane... (2016.12.03. 00:42) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @Bandris33: Hátha még olvasod ezt a blogot. Nekem az Eurojackpot esélyeivel van problémám. Az öt... (2016.12.03. 00:37) Lottó nyerési esélyek.
  • Utolsó 20

Napi aktualitás. Nekem.

2007.02.16. 20:54 | Bandris33 | Szólj hozzá!

Címkék: egyveleg

Ma nem lesz forrongás. Ma nem fogok bíbelődni a politikával. Inkább elmondom, hogy mi az a két dolog, amelyik aktuálisan az életemet alakítja.

1, Esettanulmány megoldó verseny. Vagyis bezárnak vasárnap egy terembe 3 társammal együtt, egy szál számítógéppel, a hiányos összes tudásunkkal, és kezünkbe nyomnak egy a valóságban is már felmerült esetet (írásban), valamilyen szervezeti kulturális problémáról. Ezt nekünk, mint "tanácsadó cégnek" ki kell értékelni, és tudományosan megalapozottan megoldást kell rá kínálni. Az egyetemről egy csapat juthat tovább az országos versenyre, aminek a tétje az elismertségen felül, hogy országos vállalatok felfigyelnek a versenyzőkre, esetleg talonba teszik őket, mondván ha végeznek az iskolával, szükségük lehet rájuk. Már a helyi szinten is tavaly a MAL Rt. egyik igazgatója volt a bírák között, több hasonló kvalitású, ám más területen dolgozó társával.
Apropó MAL Rt! Érdekes párhuzam, hogy az Rt. vezérigazgatójának, Petrusz Bélának a felesége tanított nekem matematikát a gimnáziumban. Jelenség volt, tisztelték azok, akik közelebbről ismerték, viszont félték azok, akik csak hírből, vagy kizárólag matek óra keretein belül találkoztak vele. Én nagyon tiszteltem, jó tanár volt, megkövetelte a tiszteletet, a munkát. Azt hiszem, hogy akkor az 50 éveiben járhatott, mindig elegáns volt, sokan irigyelték, hiszen nem a pénzért tanított, hanem az elismerésért, a tanári pálya szeretetéért. Hát tehetett Ő arról, hogy S40-es Volvo volt a család legkisebb autója? Néha mesélt az operabáli ruhájáról, hogy olyan nincs, hogy kétszer vegyen fel egy estélyit, vagy máskor a Seychelles-szigeteki nyaralásukat firtatta, mondván aki oda repül annak fél kilométernyi szigetrész jut, és pont ezért korlátozott a nyaralók száma. Érdekes kontraszt volt, na.

2, Új munka van kilátásban, lehet, hogy márciustól gázkutas leszek. Vegyetek gázt, járjatok vele, vagy szívjátok, mindegy, de VEGYETEK GÁZT tőlem!

A bejegyzés trackback címe:

https://donhu.blog.hu/api/trackback/id/tr5937266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása