Fordítás

Donhu

Véleményeim, avagy ezt haluzom nap mint nap. Kommentáljatok mindent! Kíváncsi vagyok a véleményeitekre!

Utolsó kommentek

  • Gergő Lőrinczy: @Bandris33: Most lehet hogy nem ide tartozik, de mennyi 21 milliónak az egy tizede? (2017.07.15. 04:29) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: *Az utolsó mondatot azt hülyeségből írtam. (2017.02.04. 14:44) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: Hogy van a Puttó nyerési esélye? Mert én ki akarom számolni ha van egy 2 mezős játék. (2017.02.04. 14:39) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @L.A.M.: Basszus, hülye vagyok, a kérdés végét visszavontam. Nem 45-ből kell ötöt eltaláni, hane... (2016.12.03. 00:42) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @Bandris33: Hátha még olvasod ezt a blogot. Nekem az Eurojackpot esélyeivel van problémám. Az öt... (2016.12.03. 00:37) Lottó nyerési esélyek.
  • Utolsó 20

Öltözködj, de hol és mibe???

2009.05.24. 17:11 | Bandris33 | 1 komment

Címkék: forrongásaim

Egy pöttyet fel vagyok baszcsizva. Mert ugye mennék én valami inget venni. Hatalmasak az igényeim.

Legyen: Elegáns. Kicsit izgalmas. Férfias.

Ne legyen: Rózsaszín. Buzis. Unalmas. Kockás, amerikai farmereken feszülő flaneling szerü. Ne legyen rajta angyalszárny, strassz kő, ezüstszál (beleszőve), hatalmas feliratok, kifordított esetleg (gyárilag) rongyos, stb..

Keresem a régi, jól bevált márkákat:

Olyan nagy kérés az, hogy Veszprémben vagy Székesfehérváron találjak egy ilyet? De rendben, akkor ne találjak ilyesmit. Legyenek újak. Mondok egyet: MONDO. Vannak hajmeresztő ruhái is, de azért van néhány visszafogott. Kezdődő árak: 15.000. Esetleg más: O'neill ing. kezdő ár: 20.000.

De még ha találtam volna normálisat, még ha lehetne álmodoznom valamelyikről, ha tényleg csak az árak lennének a korlátok.. De NINCS EGY NORMÁLIS ING SEM!!!

Felháborító, hogy mindenhol kizárólag női üzleteket látni. Senkinek nem jut eszébe egy kifejezetten férfiaknak szóló bolt? Ízlésesen összeválogatott férfias ingek, pólók, nadrágok, cipők, kiegészítők.

Csabi, ha ezt olvasod, gondolkozz el azon, hogy esetleg közösen belevághatnánk egy ilyesmibe. Néhányan összeállunk, havonta felmegyünk a Trend2-be, és összeválogatunk a fent vázolt értékrend alapján, mindenből 2-3 darabot, és feltöltünk egy ilyen üzletet közel a veszprémi egyetem vagy a fehérvári Kodolányi egyetem közelében. Szerintem simán pörögne a bolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://donhu.blog.hu/api/trackback/id/tr61140900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stupidella 2009.07.15. 00:14:45

Pasimnak ingnyakú pólókat kerestünk, hasonló elvárásokkal. Tényleg nehéz ízléses darabokat találni. Végül a premier outletben lévő Gin Tonic üzletben találtunk tök jókat, 3-6e Ft közötti árakon. A Balance ott sajna bezárt. Amúgy jó ötlet a pasicuccos bolt, kevés van belőlük.
süti beállítások módosítása