Fordítás

Donhu

Véleményeim, avagy ezt haluzom nap mint nap. Kommentáljatok mindent! Kíváncsi vagyok a véleményeitekre!

Utolsó kommentek

  • Gergő Lőrinczy: @Bandris33: Most lehet hogy nem ide tartozik, de mennyi 21 milliónak az egy tizede? (2017.07.15. 04:29) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: *Az utolsó mondatot azt hülyeségből írtam. (2017.02.04. 14:44) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: Hogy van a Puttó nyerési esélye? Mert én ki akarom számolni ha van egy 2 mezős játék. (2017.02.04. 14:39) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @L.A.M.: Basszus, hülye vagyok, a kérdés végét visszavontam. Nem 45-ből kell ötöt eltaláni, hane... (2016.12.03. 00:42) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @Bandris33: Hátha még olvasod ezt a blogot. Nekem az Eurojackpot esélyeivel van problémám. Az öt... (2016.12.03. 00:37) Lottó nyerési esélyek.
  • Utolsó 20

Lelke mélyén agrárcsemete

2008.04.07. 08:08 | Bandris33 | Szólj hozzá!

A politikai bejegyzéseket töröltem, csak mert.

Helyette ma egy parasztról lesz szó.

Helyszín: Gázkút, Veszprém.

Apartmanja van a srácnak, és valahogy soha nem lopta be a szívembe magát, és ma is blogolásra sarkallt.

Előzmény: A kútra szereltek hangosítást, és minden beérkező autóst köszöntő szöveg és zene fogad.

Kulcsszavak: Törzsvásárlói pont = ahány litert tankolt, annyi pontot beszámítunk a vagy 50-60 féle ajándékba, amit 2-3 havi rendszerességgel frissít, aktualizál a főnök.

Megszólal a hang. Ipse rácsodálkozik, hogy jé, ez meg mi?

Mondom neki, hogy kis fejlesztés, jobban telik a nap, sőt, még számlálja is az autókat, és jelenleg úgy van beállítva, hogy minden harmadik autó nyerjen. Éppen olyan akciónk van, hogy megduplázzuk a törzsvásárlói pontjait.

Sajnos most nem ő volt a harmadik, de talán legközelebb.

Erre közli, hogy tök mindegy, mert úgysem gyűjti a pontokat, "me minek az?" "Biztos ettől is csak drágább lesz a gáz. Tényleg mennyi is most?" - és megnézi, hogy 2 hónapja nem emelkedett.

Most fog következni, amit szívem szerint elmondtam volna neki, csak hogy felfogja, mekkora hülye:

Na figyi, elmagyarázom: Tfh (tegyük fel hogy,..), van egy apartmanom a Balcsiparton. A szezon elején építek egy kicsi fitnesztermet, szaunával, és egy kisebb fedett medencével. Kitalálom, hogy minden harmadik szoba foglalója azt fogja megnyerni, hogy ingyen használhatja ezeket, amíg nálam nyaral. Betoppan a harmadik vendég, mondjuk egy agrármenedzser (őstermelő, gumicsizmás, paraszt, stb..).

Újságolom neki a hírt, hogy mit nyert. Erre az őstermelő a következőket közli:

1, nyaralni jöttem, nem fitneszkedni, csak mereszteni akarom a valagam, mit képzelsz, majd súlyzózni fogok?

2, kurva meleg van, csak nem fogom a seggemet izzasztani egy szaunában?

3, Ha csobbanni akarok, akkor megyek a Balatonba, és nem ebbe a nyamvadt kis medencébe.

4, Biztosan ettől drágább lesz a szoba, mi?

- Na, érzed már a párhuzamot? - kérdezném tőle. Ingyen ajánlok valamit, amiért nem kell két szalmaszálat sem keresztbetenni, és Te pedig le se szarod? Bár az még a jobbik eset lenne, de kifejted a véleményed is, hogy mennyire nem érdekel. Ha mást nem, hát akkor vihetnél autó illatosítót, ablakmosó folyadékot, tűzoltó spray, láthatósági mellényt, zár olajozót, dinamós lámpát, kerékjavító szettet (tömítő anyag és kompresszor), stb, ami a kocsidhoz esetleg kellhet. Ingyen. Ez nagyjából azzal lenne egyenértékű, hogy a fenti példához még egyszer visszatérjek, igazad van paraszt, de! Ha netán van egy esős nap, és mégiscsak csobbanni akarsz, vagy a feleséged nem olyan tohonya mint te, és aktívabban akar pihenni, akkor azért nyugodtan használjátok csak ki a lehetőséget.

És még valami: Nem tudom, hogy miért érzik úgy az emberek, hogy csak körülöttük forog a világ, hogy ha valami őket nem érdekli, akkor az egyből hülyeség is. Abba már bele sem gondol, hogy esetleg más örül, ha kedveskednek neki. Idióta pötsc.

A bejegyzés trackback címe:

https://donhu.blog.hu/api/trackback/id/tr52414637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása