Fordítás

Donhu

Véleményeim, avagy ezt haluzom nap mint nap. Kommentáljatok mindent! Kíváncsi vagyok a véleményeitekre!

Utolsó kommentek

  • Gergő Lőrinczy: @Bandris33: Most lehet hogy nem ide tartozik, de mennyi 21 milliónak az egy tizede? (2017.07.15. 04:29) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: *Az utolsó mondatot azt hülyeségből írtam. (2017.02.04. 14:44) Lottó nyerési esélyek.
  • Gergő Lőrinczy: Hogy van a Puttó nyerési esélye? Mert én ki akarom számolni ha van egy 2 mezős játék. (2017.02.04. 14:39) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @L.A.M.: Basszus, hülye vagyok, a kérdés végét visszavontam. Nem 45-ből kell ötöt eltaláni, hane... (2016.12.03. 00:42) Lottó nyerési esélyek.
  • L.A.M.: @Bandris33: Hátha még olvasod ezt a blogot. Nekem az Eurojackpot esélyeivel van problémám. Az öt... (2016.12.03. 00:37) Lottó nyerési esélyek.
  • Utolsó 20

Strand és fuksz

2008.08.05. 19:19 | Bandris33 | Szólj hozzá!

Címkék: forrongásaim

Előre bocsájtom, hogy mindig a Csopaki strandra szoktunk menni, de most kilátogattunk a Balatonalmádi strandra, gondoltuk meglátogatjuk a barátnőm egyik ismerősét. Gondoltam majd most jól megnézzük, hogy milyen az almádi. Röviden: Ég és föld. A strandtól távol, az egyébként is keskeny, hosszúkás strandon (persze a keskeny része a balaton felé esett) az egyetlen pozitív élmény az a gomba alakú büfé, amit az ismerősék üzemeltetnek. (És nem csak azért dícsérem, mert barátok üzemeltetik, hanem azért, mert értelmes időtöltésnek csak a velük való beszélgetés és iszogatás tűnt.

Balatonalmádi:
Két strand van egymás mellett, a városé és a megyéjé. Mi a (balatonnal szemben állva) a jobb oldalin voltunk.
A strand egy móló tulajdonképpen, ahol nincs is igazi természetes part, csak a lépcső a betonmólóról, bele a vízbe. Kb 40-50 méteres partszakasz (de a fele már a másik strandhoz tartozik). Körülötte nád. A fű itt-ott kikopva. Az éttermek, büfék rozogák, és amikor kértem egy tálcát, hogy a két hamburgert és a sültkrumplit el tudjam vinni, akkor az első tálcában egy döglött bogár volt. No comment.

Csopak:
A strand végeláthatatlan. (legalább is az előzőhöz képest). Gyönyörű fű, fantasztikus választék és normál árak várnak mindenkit a modern büfékben, amelyek ízlésesek és tiszták. Mit büfék, vannak játék és szuvenírboltok, mindenféle kiegészítők ami csak a strandoláshoz kell. És ott van persze a moszkító gyros-os. Hát amit azok a srácok adnak gyrostál címen.. Óriási és baromi finom! A hab a tortán egy kisbolt, ami olyan áron kínálja a termékeit, mint ha csak a sarki kisboltba ugrottunk volna le. Keksz, üdítő, felvágott, péksütemény.. nem kell semmit sem előre vinni magaddal, ott helyben megvehetsz mindent. Van nagy csúzda, röplabdapálya, gyerekeknek játszótér, nemdohányszó részleg, stb.  Még a belépő is olcsóbb! Hihetetlen! Gyertek le Csopakra, ha igazi balatoni strandra vágytok. 

Apropó fuksz. Lent fetrengünk a parton, erre letelepedik mellénk egy család, ahol is apucin a 3-4 aranynyaklánc mellett egy brutálvastag fuksz is éktelenkedett. Nem értem, hogy mikor tanulják már meg felnőtt emberek, hogy mi az ízléses, és mi nem. Mert az oké, hogy gazdag apu és anyu, és mire elvégzi a gyerek a gimit, már 4-5-6 nyaklánc lóg a nyakában, attól függően, hogy hányszor futott neki a gyerek az érettséginek. De a lényeg, hogy egy felnőtt férfinek maximum egy jó karórája legyen, és a feleségét kell felégszereznie, nem magát. (ráadásul a feleségén nem volt egyetlen ékszer sem)

A stílus maga az ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://donhu.blog.hu/api/trackback/id/tr77602323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása